Vi har olika vanor när det kommer till spel. Exempelvis för den som vanligtvis spelar sina spel i datorn kan ha det svårt att komma igång med spel i mobilen. Den är en mycket mindre skärm och de spel man vanligtvis spelar kanske inte finns tillgängliga till mobilen.

Spela i din mobil

Det finns många fördelar med att spela i just sin mobil. Det främsta är att du ska spela var du än befinner dig. Om du sitter hemma eller på bussen spelar inte så stor roll då spelet är med dig i din mobil. Du kan plocka upp den var du än är och spela en stund. Så klart så kan det gälla att vara schysst mot sina kamrater som man umgås med och inte spela när man äter eller gör något annat tillsammans.

Välj dina spel

Det finns ett stort utbud då det kommer till spel i mobilen. Om du har åldern inne så kanske online casino är det som attraherar. Då det är fråga om spel med pengar så är det 18-årsgräns på dessa spel. Spel som kan laddas ner från exempelvis Apples App Store eller Googles Play så hittar du massor med spel till just din mobil. Det finns också spel som du kan spela direkt i din mobils webbläsare om du inte vill ladda ner spel till din mobil.